Sabbatår som Salgs- og kundeservicemedarbejder - The Call Company

Mangler du arbejde i dit sabbatår 

The Call Company A/S (Aarhus) søger salgs- og kundeservicemedarbejder til socialt salgsteam​

Vi har hvert år mange unge mennesker, som ønsker at arbejde som Kunde- og salgsmedarbejder og tjene gode penge i deres sabbatår. Du har både mulighed for arbejde i dele af eller hele dit sabbatår.

Du elsker at tale med folk og give kunder en god oplevelse. Du tør tage en udfordring, har lyst til at sælge og vil teste dig selv og dine evner af. Det vil derudover være en stor fordel, hvis du er åben og udadvendt og kan lide at have det sjovt med dine kolleger. Og så skal du selvfølgelig kunne tale flydende dansk.

Du vil sidde ved telefonen og ringe ud til nye eller eksisterende kunder. Vi har et hav af forskellige projekter, og uanset om du er erfaren eller ej, så skal vi nok lære dig det hele, så længe du har motivationen.

Et arbejde som sælger hos The Call Company er mere end bare salg – det er en brugbar træning i både kommunikation og formidling. Den viden og erfaring du får med salg og kundehåndtering, vil du kunne bruge senere i livet, hvis du drømmer om en karriere, hvor kontakt med forskellige mennesker er i fokus.

The Call Company tilbyder dig

Vi vil gøre alt for, at du bliver en succes i dit arbejde og føler dig set og anerkendt som medarbejder. Derfor vil der altid være coaches og ledere, som kan hjælpe dig med at yde dit bedste og samtidig sikre, at du går herfra glad og tilfreds hver eneste dag. Derudover tilbyder vi:

  • Anciennitetsstigninger i løn og jobtitel.
  • Mentorordning.
  • Betalt uddannelse.
  • Lyse, nye lokaler med hæve/sænkeborde.
  • Frugt og varme drikke.
  • En personalesamling, der står for geniale fester for dig og dine kolleger samt en masse andre arrangementer.
  • Oplæring og coaching i diverse salgs- og kommunikationsmodeller.

René og Line fortæller om The Call Company

Hvem er The Call Company?

The Call Company tilstræber at være Danmarks bedste callcenter og for at være det, skal vi have de allerbedste medarbejdere. The Call Company arbejder med telemarketing, kundeservice og andre callcenter relaterede discipliner. Det gør vi på vegne af en lang række kunder og har kontor i det centrale Aarhus. Vi er en virksomhed, der altid gerne vil forbedre os, så derfor søger vi løbende nye dygtige, glade, ambitiøse og stabile medarbejdere, der kan hjælpe os mod nye højder. Som medarbejder ved os, får man ansvar samt en medarbejderrejse, hvor medarbejderne stiger i løn samt modtager bonus i vores mentorordningen.

Mentorordning

Ved os er der en mentorordning, der bygger på vores mere erfarne medarbejdere onboarder, støtter og hjælper vores nye medarbejdere. Når man starter ved os, vil man starte som traniee og følge medarbejderrejsen. Hver gang en mentee stiger i graderne, udbetaler vi en bonus til mentoren.