Søg job hos The Call Company - The Call Company

Karriere i The Call Company

Her på siden kan du se vores ledige stillinger i Aarhus, Thisted og København og blive klogere på, hvordan det er at arbejde i The Call Company. Du finder vores Karrieremagasin nederst på siden. Vi søger jævnligt nye medarbejdere, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Du kan også søge uopfordret, hvis du mener, The Call Company er noget for dig.

Søg job

Bliv en del af vores team

Som medarbejder i The Call Company får du ikke bare et job i et almindeligt callcenter - du bliver en del af et fællesskab og et team, som støtter dig og fejrer dine sejre.
Vi laver masser af konkurrencer og quizzer, spiser frokost sammen, spiller bordtennis, drikker fredagsøl, nyder byen sammen og hygger os i løbet af dagen.

Som medlem af team-TCC får du:
Nye venner
En uddannelse til CV'et
En mentor, som hjælper dig i din udvikling
Masser af gode grin 
En fast månedsløn
En hverdag i fede lokaler


Ledige stillinger

Aarhus

Herning

Thisted

Sabbatår?

Vælg en social arbejdsplads i hjertet af Aarhus, som også giver dig en uddannelse og brugbar erhvervserfaring. Hos The Call Company udvider du dit CV og udvikler din viden indenfor salg, kommunikation, psykologi, ledelse og præsentationsteknik samtidigt med, du tjener penge.

Vi udbyder i alt 50 ECTS point i din arbejdstid, som du kan tage med dig videre i dit arbejdsliv.

Studiejob?

Med et studiejob i The Call Company får du et job, hvor du både har tid til dit studiet og arbejde, og som giver erhvervserfaring og gode kollegaer, der bidrager til et godt arbejdsmiljø og en sjov hverdag.

En moden afdeling?

Vil du arbejde i en seriøs og moden afdeling, hvor du får lov til at sætte dit præg på en ny afdeling, så søg job i vores nye B2B afdeling.

Læs vores karrieremagasin

Har du interesse i en af vores stillinger, vil vi helt klart anbefale dig at læse vores karrieremagasin. Der kan du blive klogere på vores lønniveau, antallet af arbejdstimer, vores karrierevej, uddannelsen, mentorordningen og meget mere. Klik på magasinet og bliv klogere.