Søg job hos The Call Company - The Call Company

Karriere i The Call Company

Her på siden kan du se vores ledige stillinger i The Call Company og blive klogere på, hvordan det er at arbejde hos os. Du finder vores Karrieremagasin nederst på siden. Vi søger jævnligt nye medarbejdere, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Du kan også søge uopfordret, hvis du mener, The Call Company er noget for dig.

Søg job

Tjen penge i dit Sabbatår

Vi har hvert år mange unge mennesker, som ønsker at arbejde som Kunde- og salgsmedarbejder og tjene gode penge i deres sabbatår.
I The Call Company kan du vælge at arbejde i dele af eller hele dit sabbatår.

Udover pengene giver et job i dit sabbatår en masse erfaring, som du kan tage med dig senere i livet, både hvad angår arbejdsmarkedet, løn, kollegaer osv.
Jobbet kan du også skrive på CV’et – arbejdserfaringen ved et job i dit sabbatår giver et godt udgangspunkt, når man senere skal ud og søge et job.

Sabbatår i The Call Company

Bliv en del af vores team

Som medarbejder i The Call Company får du ikke bare et job i et almindeligt callcenter - du bliver en del af et fællesskab og et team, som støtter dig og fejrer dine sejre.
Vi laver masser af konkurrencer og quizzer, spiser frokost sammen, spiller bordtennis, drikker fredagsøl, nyder byen sammen og hygger os i løbet af dagen.

Som medlem af team-TCC får du:
Nye venner
En uddannelse til CV'et
En mentor, som hjælper dig i din udvikling
Masser af gode grin 
En fast månedsløn
En hverdag i fede lokaler


Ledige stillinger

Aarhus